Design: Opdruk voor t-shirt Impact-actie Square

2 juni aanstaande is het weer Hemelvaartsdag. Het begin van 4 dagen Square. Ook dit jaar heb ik weer het design van alle pr-uitingen mogen ontwerpen. Folders, posters, website, email-nieuwsbrief en ook t-shirts voor de Impact-actie moeten er weer aan geloven. Dit was het ontwerp van vorig jaar.

Het thema is dit jaar Love Revolution. Dit thema spreekt over de revolutionair andere liefde die Jezus de wereld toonde. “Keer je andere wang toe, heb je vijanden lief en bid voor hen, behandel de mensen zoals je door hen behandeld wilt worden…” zo staat in de folder.

Met de Impact-actie willen we die liefde laten zien. Liefde uitdelen in onze naaste omgeving. Zo hebben we voorgaande jaren al eens speeltuintjes opgeknapt, straten schoon gemaakt en ook al eens 20.000 rozen uitgedeeld in Drachten. Wat de actie dit jaar precies inhoud is nog ‘geheim’, maar het beloofd een zeer bijzonder project te worden!

Wel wil ik 3 concepten delen van mijn ontwerp voor het t-shirt. Welke heeft jouw voorkeur? Let me know, thx!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Update 04-05-2011 om 21:00 uur:

Tussenstand van de poll op dit moment:

 • Ontwerp 1: 24 stemmen
 • Ontwerp 2: 0 stemmen
 • Ontwerp 3: 12 stemmen

Enkele voorbeelden met echte t-shirts:

8 gedachten over “Design: Opdruk voor t-shirt Impact-actie Square”

 1. He Leo duidelijk tshirt nr 3!!!!!
  Leuk loge en leuk om later ook nog eens te dragen en gelijk square te promoten voor volgend jaar.

  Ytsje

  Beantwoorden
 2. Nummer1! Ik twijfelde ook tussen 1 & 3, maar 1 is subtiel en komt volgens mij dichtbij het promotie materiaal. Daarom erg mooi en rustig om die lijn door te trekken. Erg herkenbaar voor deze jaargang van square!

  Beantwoorden
 3. Dag Leo,
  Ik ga ook voor nummer 1. Wordt het t-shirt trouwens wit? Wellicht is een ander kleur, eventueel verschillend voor jongens en meisjes, ook nog een optie.

  Beantwoorden
  • Tobias,

   Ik vind zelf gewoon simpel wit shirt met deze rood/zwarte opdruk het mooist is. Op wit komen deze kleuren het best over.

   Beantwoorden

Plaats een reactie