Standard 3: Nederlandse vertaling gratis downloaden

standard-125-NL_nl

Onlangs heb ik geschreven over de nieuwste versie van het WordPress thema: Standard versie 3. Ondertussen is er al een kleine onderhoudsupdate geweest naar versie 3.0.1. en binnenkort komt waarschijnlijk ook al versie 3.0.2. Standard wordt geleverd in het Engels, waardoor je ook bij een Nederlandse WordPress installatie Engelse termen op je website krijgt. Om …

Lees meer

Top 5 resources voor WordPress en Web | Juni 2012

Top-5

Deel 3 in de serie weblog berichten met een top 5 van web- en WordPress gerelateerde artikelen en downloads. Deze maand in de WordPress top 5, grote update aan WordPress, versie 3.4, nieuwe officiële Facebook plugin, een artikel over responsive afbeeldingen in combinatie met WordPress uitgelichte afbeelding, een grote update aan StandardTheme (versie 3.0) en vermelding van StandaardSucces.

In de Web categorie een artikel over het vernieuwde Twitter logo en een template voor de Twitter profiel pagina. Daarnaast 3 artikelen over gebruik van (zomerse) kleuren. Over uitlijnen van teksten en blokken voor betere leesbaarheid van je website. En een artikel met 4 tactieken hoe je de orderwaarde van de verkopen via jouw webshop kunt verhogen.

Lees meer

Top 5 resources Web en WordPress | Mei 2012

Top-5

Deel 2 in een nieuwe serie weblog berichten met een top 5 van web- en WordPress gerelateerde artikelen en downloads. Deze maand in de WordPress top 5, een tweetal artikelen, een tutorial, een website met snippets voor Gravity Forms en een plugin van MailChimp. In de Web categorie 3 freebies (icons, responsive grid system en …

Lees meer

Top 5 resources Web en WordPress | April 2012

Top-5

Tijdens mijn werkzaamheden en het surfen op internet kom ik vaak mooie resources tegen. Van deze resources zal ik proberen aan het einde van elke maand een Top 5 met ‘Web’ en een Top 5 ‘WordPress’ gerelateerde resources te publiceren. Een mooi archief voor mijzelf en nieuwe resources en leesvoer voor jou!